ponedeljek, 28. oktober 2013

Temačne oči

Prihaja najbolj strašna noč v letu; noč čarovnic. Jaz sem si za namizno dekoracijo poleg buč in jesenskih plodov ustvarila kartico s straaaašnimi očmi, ki kukajo iz teme. Zelo strašen in srhljiv prizor :).
Ker ima na Craftalnici noč svojo moč, jo prijavljam na izziv.



nedelja, 27. oktober 2013

Ujeta v jeseni

Kako je lepa jesen v svojih barvah. Narava kar žari. Barve listja se iz dneva v dan spreminjajo in tako sem dobila inspiracijo za izdelavo albumčka. V notranjost sem prilepila poročne slike, ki so prav tako narejene v tem letnem času, kar se tudi vidi v ozadju. Mini album prijavljam na oktobrski izziv Ustvarjalnega dotika. Pogoj za sodelovanje je izbira jesenskih barv in uporaba vsaj enega izdelka iz njihove trgovine. Uporabila SP nesti Eyelet Square.





petek, 25. oktober 2013

Papir na les

Tudi staro ogledalo, je lahko lepo. Že več tednov v sobi opazujem leseno ogledalo, ki sem ga poštempljala z različnimi štampiljkami, ki se nikakor niso ujemale. Danes sem dobila idejo kako mu spremeniti podobo. Prelepila sem ga z ostanki potiskanega papirja. Lepila sem kar z Mekolom, ki me še nikoli ni pustil na cedilu. Težko sem lovila motive iz ostankov, ampak mislim, da mi je kar uspelo.



sreda, 23. oktober 2013

Krstna vabila malo drugače

Danes vam predstavljam krstna vabila v drugačnih barvah kot smo jih vajeni. Vse je izdelano iz belega kartona in pobarvano z Distress blazinicami. Naročnica je želela modro osnovo (Faded jeans) s kančkom turkizne (Broken china) v kombinaciji z rjavo barvo (Vintage photo). Rjavo sem postavila v notranjost in s tem poudarila "platnici". Da pa vabilo izgleda otroško in živahno, krasita prvo stran slonček in žirafa, ki ju obletavajo metuljčki.
Problem je nastal, ko nisem vedela, kam naj postavim ime krščenca. Hitro sem dobila idejo in na vabilo dodala oblačke. V enega sem natisnila ime in ga prilepila s 3D blazinicami, da pride bolj do izraza.






Poleg vabil sem izdelala še čokoladnice v zahvalo. Povabljene so pričakale na mizah.



Notranjost krasi čudovita slikica malega Tit-a in majhna pozornost. Ups... ena že manjka :).



V isti barvni kombinaciji sem naredila tudi kartice z imeni za sedežni red.


Tudi tortica je bila v "stilu". Meni je zelo všeč.


torek, 22. oktober 2013

Gorjuss Ruby

Voščilnica je narejena za prav posebno prijateljico, ustvarjalko, s katero sva se nedolgo nazaj spoznali. Ona me zalaga z odtisi Gorjuss punčke.
Ker so tudi njej zelo všeč, nisem imela velikih problemov z izbiro motiva. Pobarvana je kot vedno z Distress blazinicami, dodala sem ji rožice od Tim Holtza in nekaj vejic od MD.

Maja, vse najboljše!


Punce, tukaj imate povezavo do recepta za kakšen kg več :).
Pa dober tek!

ponedeljek, 21. oktober 2013

"V dvoje je lepše"

Vsak si želi imeti ob sebi nekoga, ki ga ima rad, ga podpira, mu pomaga v težkih trenutkih in ga spravi v dobro voljo.
Kmalu bo minilo leto, ko sva stopila na skupno pot. Leto je bilo polno čudovitih trenutkov in velikih sprememb.
Svoja čustva sem prenesla na papir.


Idejo za sem dobila pri Janji, ki ustvarja čudovite voščilnice. Postavitev je sicer zelo identična, malce sem spremenila obliko in papir za ozadje.

In še nekaj sladkega za konec. Midva se imava "lepše" s Trmastim pudingom. Sladica je odlična in njena priprava je zelo preprosta. Pravzaprav je.......... BOŽANSKA.


Pozdravček

sreda, 16. oktober 2013

Novoletne voščilnice

Deževno jutro me je posedlo za mizo in začela sem ustvarjati. Ker se december približuje, sem naredila serijo novoletnih voščilnic. Vse so narejene na enak način, le vzorci se razlikujejo.
Uporabila sem eko osnovo, ki mi je strašno všeč.








In so pripravljene...





Preobleka

Včeraj je moj zvezek dobil novo podobo. Naveličala sem se gledati fluorescentno zeleno barvo platnic, zato sem jih prelepila z belim papirjem. Vse skupaj sem malo popestrila z odtisom Gorjuss punčke. Hvala Maji za čudovit odtisek. Rob sem pa kar pobarvala s črnim alkoholnim flomastrom.
Meni je nova podoba zelo všeč. Zdaj bom še raje pisala...


torek, 15. oktober 2013

40- ka

No, tudi ta voščilnica je dočakala svojo objavo in zasijala v svojih barvah. Narejena je bila za mamino sodelavko. Voščilnica vedno opiše karakter osebe, zato sem uporabila žive barve.





ponedeljek, 14. oktober 2013

Snežna belina

Lepo pozdravljene,

čas neusmiljeno beži, dan ima premalo ur za vse.
Že kar nekaj časa nazaj sem izdelala to voščilnico in šele danes sem jo uspela objaviti. Je zelo preprosta a vseeno polna. Uporabila sem šabloni od Marianne Design in napis od Ustvarjalnega dotika.



torek, 1. oktober 2013

Nogometaš

Današnja objava je športno obarvana. Nastal je tag-ec oz. knjižno kazalo za malega športnega navdušenca. Vsi vemo, kako težko je uspeti v svetu športa. Potrebno je veliko odrekanja in discipline. Za vzpodbudo sem dodala misel.
Jaz pa še vedno pravim: "Življenje je najtežji šport."


Prijavljam jo na tokratno športno CRAFT-alnico.

Lep sončen dan